+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2024

Kacper J J. ip: 83.20.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Naprawdę polecam serdecznie szkołę jazdy: Wyższa Szkoła Jazdy Damian Badura. Instruktorzy przykładają się do szkolenia kursantów. Gdy ktoś ma jakieś problemy z jazdą lub nie umie jeszcze jezdzić samochodem. Wszystko wytłumaczą. Jazda nie będzie już problemem. Dziękuję w szegulności panu Damianowi za przygotowanie mnie do egzaminu, pani Gosi za naukę teorii i zawsze uśmiechniętej i wesołej pani Ewie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2024

Wojciech C ..... ip: 188.146.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję bardzo Szkole Damian Badura Wyższa Szkoła Jazdy. Za przygotowanie mnie do egzaminu dzięki waszej pracy udało mi się tego dokonać za pierwszym razem. Jesteście najlepsi !!! Dziękuję Pani Ewie za całą papierkową robotę, za dobre słowo i za wsparcie. Marcin dzięki, najlepszy instruktor, duża (ogromna :) )cierpliwość dziękuję za przygotowanie i za świetną atmosferę jazdy z Tobą to czysta przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2023

Agnieszka K ......k ip: 31.183.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najskuteczniejsza Szkoła Nauki Jazdy!!! A Damian - najlepszy instruktor ever!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Krzysztof K ...k ip: 83.20.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem egzamin pierwszym razem. Gorąco polecam tą szkołę. Pani Gosia prowadzi zajęcia teoretyczne z wielką paska i zaangażowaniem. Dzięki Pani Ewie można się poczuć w szkole jak w rodzinie. Zawsze ma czas aby wysłuchać, wspiera i zachęca. Pani Agnieszka z którą jeździłem bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, ze spokojem i nie kończącą się cierpliwością potrafi wytłumaczyć najmniejsze detale jazdy. Dziękuję wszystkim serdecznie. Krzysztof Kozak

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2023

Damian S ...a ip: 128.127.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy zarządzana przez właściwego człowieka we właściwym miejscu. Od samego początku, tzn. od załatwienia badania lekarskiego, czy też szkolenia teoretycznego, cechuje się wysokim poziomem obsługi interesantów, jak również świetną atmosferą oraz rzetelnością (ukłony w stronę Pani Ewy). Szkolenie praktyczne przebiegło sprawnie, miło oraz przede wszystkim pouczająco (pozdrowienia dla Pani Kasi). Z ważnych dla mnie zalet warto byłoby też wymienić wysoką elastyczność ustalanych godzin jazd (również bezpośrednio przed egzaminem praktycznym w WORDzie). Wisienką na torcie była możliwość odbycia kursu autostradowego z Szefem:). Gorąco polecam oraz ponownie pozdrawiam wszystkie wymienione przeze mnie osoby. Oczywiście zdane za pierwszym - no bo z kim jak nie z WSJ Damian Badura :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.08.2023

Damian D ...k ip: 188.47.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu, świetne przygotowanie do egzaminu, miła obsługa, profesjonalni instruktorzy i nowiutkie samochody. Lepszej szkoły w Gorzowie nie znajdziecie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2023

Piotr K .......i ip: 37.47.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Panią Kasię, bez niej i bez Pani Ewy w biurze nic by się nie udało!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.08.2023

Jan N ...k ip: 185.81.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko świetnie, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.08.2023

Piotr J ........i ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kontakt z prowadzącym przebiegał świetnie, wszystko od początku było jasne i zrozumiałe. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2023

Marcin P ..... ip: 83.23.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła i profesjonalna obsługa oraz instruktorzy Jurek, Agnieszka, Kasia . Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2023

Jakub R ......i ip: 37.47.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super postawa instruktora, pełen profesjonalizm. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2023

Sylwia K ......k ip: 89.65.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Ogromny profesjonalizm, wiedza i zaangażowanie w proces szkolenia. Jeśli ktoś się zastanawia czy to dobry wybór to jest to NAJLEPSZY wybór! GORĄCO POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2022

Dominika M ......k ip: 37.47.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy, na którą trafiłam z licznych poleceń znajomych. Panująca atmosfera zawsze na duży plus. Pani Ewa zawsze uśmiechnięta, chętna pomocy a jazdy z Panią Agnieszka i Panem Jurkiem to coś pięknego. Instruktorzy obdarzyli mnie szeroką wiedzą. Już po 30-tej godzinie jazdy czułam się przygotowana na egzamin, który zdałam za 2 razem. Po każdej jeździe czułam niedosyt ze względu na super podejście instruktorów, a jazda z nimi to sama przyjemność. Polecam!!! :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2022

Małgorzata J ..........a ip: 188.146.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs w tej szkole jazdy był wyjątkową przygodą. Nie spodziewałam się, że nauka jazdy może być tak ekscytująca! Z przyjemnością przychodziłam na wykłady pani Gosi, na których wiele się dowiedziałam - dały mi dużo więcej niż materiały z platformy online. Wszyscy instruktorzy są bardzo mili i wyrozumiali, cierpliwi. Pani Ewa z biura jest przesympatyczna, bardzo pomocna, informuje o wszystkim. Gdybym jeszcze raz miała podjąć decyzję o wyborze szkoły jazdy, wybrałabym tę szkołę. Serdecznie polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Olha B ........ ip: 188.33.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Długo się zastanawiałam się do jakiej szkoły jazdy idź. I nie pomyliłam się w swoim wyborze. Polecam szkole . Pani Ewa z biura bardzo miła osoba. Nie czekaj zapisz się i zaczni.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2022

Katarzyna w ...........a ip: 37.248.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca ta szkołę i Agnieszkę. F wspaniałą kobietka dzięki której zdałam egzamin za pierwszym razem ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2021

Justyna K ......a ip: 37.47.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto zastanawia się nad prawem jazdy :) Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorzy (w szczególności mogę polecić Łukasza i Marcina) bardzo dobrze przekazują wiedzę. Jeśli chodzi o sprawy papierkowe to Pani Ewa jest nie do zastąpienia, zawsze pomoże w razie wątpliwości :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2020

Daria M ....... ip: 88.156.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy! Świetnie prowadzona teoria, jazdy również. Cierpliwość do kursanta, dobre rady i fachowe podejście. Po zdanym egzaminie od razu zaczęłam sama jeździć autem bez obaw, a nigdy przed kursem nie prowadziłam więc cała zasługa w nauczycielach jazdy:)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2020

Michał S ...... ip: 5.172.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście szkoły jak i instruktorów.Nie mogłem wymarzyc innej szkoły jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Izabela S ...... ip: 81.190.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z wyboru jakiego dokonałam wybierając tę szkołę jazdy. Drugi raz podjęłabym taką samą decyzję. Instruktorzy są bardzo profesjonalni i rzetelnie przekazują wiedzę. Zawsze można było liczyć na wsparcie i pomoc instruktora. Jazdy przebiegały zawsze w bezstresowej i przyjaznej atmosferze. Z przyjemnością chodziłam na każdą następna jazdę. Idąc na egzamin miałam poczucie, że jestem dobrze przygotowana. Polecam tę szkołę jazdy każdemu kto chce stać się dobrym kierowcą.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Krzysiek B Baj ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podchodząc do nauki jazdy w sensie praktycznym byłem laikiem. Nie miałem styczności z pojazdami co w przeszłości mnie trochę przerażało. Po opanowaniu teorii i PPP nadszedł czas praktyk. Cierpliwość, fachowość i cenne wskazówki mojego instruktora sprawiły, że cechy jak obawa i brak pewności siebie zniknely już po pierwszej nauce. Bardzo mile wspominam profesjonalizm i troskę jakimi zostałem odbarowany. Podczas kelejnych dbi praktyk czułem się coraz lepszym kierowca. Atmosfera podczas nauki byla bardzo pozytywna i tematów do rozmów nie było końca. Dzięki bardzo dobrej ocenie moich umiejętności mogłem spokojnie podejść do egzaminu, który zdałem za 1 podejściem. Dla mnie BOOMBA szkoła ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2020

Anna D .....s ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki profesjonalnemu podejściu Pana Damiana Badury nabrałam zaufania do siebie jako kierowcy. Nauczył mnie bardzo ważnych zasad, których nie nauczyłam się w innych szkołach: jak ważny jest nawyk patrzenia w lustra boczne czy jak ważna jest umiejętność określenia odległości itp. Wiem jedno, Pan Damian Badura oprócz wysokiej kultury osobistej, to profesjonalista ! A osobiście wydaje mi się, że lubi wyzwania z „beznadziejnymi przypadkami” jakim byłam ja :). Dziękuję i wszystkim polecam Wyższą Szkołę Jazdy DB Damian Badura Gorzów Wlkp.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.11.2020

Bartosz R .......i ip: 89.228.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całym sercem polecam. Rzetelna, solidna nauka i przede wszystkim co najważniejsze życzliwi i cierpliwi ludzie. Dzięki takiemu podejściu do kursanta stres podczas jazdy jest minimalny, a z czasem nie ma po nim śladu. Serdecznie dziękuję za tak profesjonalne i miłe podejście do kursanta, pomimo nie zdanych egzamiów wiarę do samego końca.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2020

Dominik F ....s ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście do kursanta, dopasowanie toku nauczania do szybkości nauki kursanta, swobodność i zrozumienie kursanta w rezerwacji godzin jazd - satysfakcja gwarantowana! Jeśli miałbym wybrać jeszcze raz szkołę jazdy na pewno wybrałbym Wyższą Szkołę Jazdy Damiana Badury!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Urszula S ......... ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moja przygoda ze Wspaniałą Drużyną DB Wyższa Szkoła Jazdy Damian Badura, zaczęła się w Grudniu 2019r. Ta Szkoła Nauki Jazdy to nie tylko Szkoła, To profesjonalna Kadra Instruktorów❤️, To moc Rodzinnej Atmosfery, tak tam czułam się jak w domu... Drużynę DB tworzą ludzie o wielkich sercach, którzy dają siłę i motywację do działania ❤️Z którymi można zdobyć wszystko... Dzięki tej Wspaniałej kadrze profesjonalistów Egzamin Teoretyczny i Egzamin Praktyczny to była pestka, wszystko zdane za pierwszym razem ❤️... Dzięki Nim uwierzyłam że można wszystko a Niemożliwe nie istnieje. Dziękuję Wam Jestem Dumna że Mogę być Wasza Częścią

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Bożena D ....z ip: 83.14.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy DeBest z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA! Teoria świetnie wyłożona, a pani Małgosia D. NAJJJJLEPSZA. Instruktorzy bardzo sympatyczni i wyrozumiali. Dziękuję: P. Agnieszcze F. za dogodne rozkładanie godzin na jazdy i CIERPLIWOŚĆ. P. Romanowi za pierwsze jazdy. MARCINOWI (ha ha) za SPOKÓJ i CIERPLIWOŚĆ. Pani Ewa z biura przesympatyczna kobieta ????. Przed samym zapisaniem się na kurs miałam wątpliwości i zastanawiają się “czy na pewno prawo jazdy jest dla mnie?”. Pani Ewa rozwiała moje wątpliwości . Kiedy zapisywałam się na kurs nie sądziłam że jazda za kółkiem może być tak przyjemna. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ wszystkim instruktorom – Małgosi, Romanowi, Marcinowi, Agnieszce i drugiej Agnieszce - za cierpliwość i wytrwałość!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Jesteście DeBest. Bożena Dudarz

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.05.2019

Katarzyna C ........ ip: 83.20.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie można trafić do lepszej szkoły nauki jazdy w Gorzowie ! Pełen profesjonalizm , anielska cierpliwość do kursanta . Atmosfera na 6+ . Jazdy prowadzone są bez żadnego stresu , w spokoju , i pełnym skupieniu. Gdybym mogła wybrać jeszcze raz bez wątpienie wybrałabym wyższa szkołe nauki jazdy DB . Polecam każdemu kto chce jezdzić jak Schumacher!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Agata S ...k ip: 85.145.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy prezent jaki można dać samemu sobie, to właśnie pozytywna ocena na egzaminie praktycznym. Nie udałoby mi się to jednak, gdyby nie Wyższa Szkoła Jazdy DB! Największy atut tej szkoły, to profesjonalny, zgrany i wyluzowany zespół. Kurs zaczęłam pełna obaw, a całość skończyłam szybko i bez problemów. Prawo jazdy zrobione w niecałe 2 miesiące, dzięki profesjonalnemu podejściu, sympatycznej atmosferze i elastycznemu grafikowi. Podczas jazd panowała miła i luźna atmosfera, dzięki czemu można było czuć się swobodnie i często pojawiał się uśmiech na twarzy, jednakże nie brakowało też chwil powagi, gdy sytuacja tego wymagała. W szczególności chciałabym podziękować mojej instruktorce Karolinie za wsparcie, motywację i przyjemną atmosferę oraz instruktorowi Marcinowi za cierpliwość, stalowe nerwy i poczucie humoru. Wasze cenne rady i wskazówki przydały sie w 100% i przełożyły się na pozytywnie zdany egzamin, za co jeszcze raz serdecznie dzięki! Goraco polecam każdemu tą szkolę nauki jazdy i serdecznie dziękuję całej ekipie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2017

Damian K ..........k ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim zdaniem najlepsza szkoła! Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i do jazdy po jego zdaniu. Doskonała atmosfera panująca w samochodzie. Cena za kurs nie jest wysoka i jest sporo zniżek. Przesympatyczna Pani Iwonka, pracująca w biurze! Teoria i praktyka zdana za pierwszym, więc to mówi samo za siebie. Z całego serca i z czystym sumieniem polecam Panią instruktorkę Małgorzatę Smykę-Drozdowską i jednocześnie dziękuje serdecznie za świetne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2016

Kuba Z .......n ip: 37.47.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem, bezbłędnie. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak