kat. B B1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2020

Daria M ....... ip: 88.156.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy! Świetnie prowadzona teoria, jazdy również. Cierpliwość do kursanta, dobre rady i fachowe podejście. Po zdanym egzaminie od razu zaczęłam sama jeździć autem bez obaw, a nigdy przed kursem nie prowadziłam więc cała zasługa w nauczycielach jazdy:)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2020

Michał S ...... ip: 5.172.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście szkoły jak i instruktorów.Nie mogłem wymarzyc innej szkoły jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Izabela S ...... ip: 81.190.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z wyboru jakiego dokonałam wybierając tę szkołę jazdy. Drugi raz podjęłabym taką samą decyzję. Instruktorzy są bardzo profesjonalni i rzetelnie przekazują wiedzę. Zawsze można było liczyć na wsparcie i pomoc instruktora. Jazdy przebiegały zawsze w bezstresowej i przyjaznej atmosferze. Z przyjemnością chodziłam na każdą następna jazdę. Idąc na egzamin miałam poczucie, że jestem dobrze przygotowana. Polecam tę szkołę jazdy każdemu kto chce stać się dobrym kierowcą.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Krzysiek B Baj ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podchodząc do nauki jazdy w sensie praktycznym byłem laikiem. Nie miałem styczności z pojazdami co w przeszłości mnie trochę przerażało. Po opanowaniu teorii i PPP nadszedł czas praktyk. Cierpliwość, fachowość i cenne wskazówki mojego instruktora sprawiły, że cechy jak obawa i brak pewności siebie zniknely już po pierwszej nauce. Bardzo mile wspominam profesjonalizm i troskę jakimi zostałem odbarowany. Podczas kelejnych dbi praktyk czułem się coraz lepszym kierowca. Atmosfera podczas nauki byla bardzo pozytywna i tematów do rozmów nie było końca. Dzięki bardzo dobrej ocenie moich umiejętności mogłem spokojnie podejść do egzaminu, który zdałem za 1 podejściem. Dla mnie BOOMBA szkoła ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2020

Anna D .....s ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki profesjonalnemu podejściu Pana Damiana Badury nabrałam zaufania do siebie jako kierowcy. Nauczył mnie bardzo ważnych zasad, których nie nauczyłam się w innych szkołach: jak ważny jest nawyk patrzenia w lustra boczne czy jak ważna jest umiejętność określenia odległości itp. Wiem jedno, Pan Damian Badura oprócz wysokiej kultury osobistej, to profesjonalista ! A osobiście wydaje mi się, że lubi wyzwania z „beznadziejnymi przypadkami” jakim byłam ja :). Dziękuję i wszystkim polecam Wyższą Szkołę Jazdy DB Damian Badura Gorzów Wlkp.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.11.2020

Bartosz R .......i ip: 89.228.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całym sercem polecam. Rzetelna, solidna nauka i przede wszystkim co najważniejsze życzliwi i cierpliwi ludzie. Dzięki takiemu podejściu do kursanta stres podczas jazdy jest minimalny, a z czasem nie ma po nim śladu. Serdecznie dziękuję za tak profesjonalne i miłe podejście do kursanta, pomimo nie zdanych egzamiów wiarę do samego końca.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2020

Dominik F ....s ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście do kursanta, dopasowanie toku nauczania do szybkości nauki kursanta, swobodność i zrozumienie kursanta w rezerwacji godzin jazd - satysfakcja gwarantowana! Jeśli miałbym wybrać jeszcze raz szkołę jazdy na pewno wybrałbym Wyższą Szkołę Jazdy Damiana Badury!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Urszula S ......... ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moja przygoda ze Wspaniałą Drużyną DB Wyższa Szkoła Jazdy Damian Badura, zaczęła się w Grudniu 2019r. Ta Szkoła Nauki Jazdy to nie tylko Szkoła, To profesjonalna Kadra Instruktorów❤️, To moc Rodzinnej Atmosfery, tak tam czułam się jak w domu... Drużynę DB tworzą ludzie o wielkich sercach, którzy dają siłę i motywację do działania ❤️Z którymi można zdobyć wszystko... Dzięki tej Wspaniałej kadrze profesjonalistów Egzamin Teoretyczny i Egzamin Praktyczny to była pestka, wszystko zdane za pierwszym razem ❤️... Dzięki Nim uwierzyłam że można wszystko a Niemożliwe nie istnieje. Dziękuję Wam Jestem Dumna że Mogę być Wasza Częścią

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Bożena D ....z ip: 83.14.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy DeBest z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA! Teoria świetnie wyłożona, a pani Małgosia D. NAJJJJLEPSZA. Instruktorzy bardzo sympatyczni i wyrozumiali. Dziękuję: P. Agnieszcze F. za dogodne rozkładanie godzin na jazdy i CIERPLIWOŚĆ. P. Romanowi za pierwsze jazdy. MARCINOWI (ha ha) za SPOKÓJ i CIERPLIWOŚĆ. Pani Ewa z biura przesympatyczna kobieta ????. Przed samym zapisaniem się na kurs miałam wątpliwości i zastanawiają się “czy na pewno prawo jazdy jest dla mnie?”. Pani Ewa rozwiała moje wątpliwości . Kiedy zapisywałam się na kurs nie sądziłam że jazda za kółkiem może być tak przyjemna. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ wszystkim instruktorom – Małgosi, Romanowi, Marcinowi, Agnieszce i drugiej Agnieszce - za cierpliwość i wytrwałość!!! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Jesteście DeBest. Bożena Dudarz

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.05.2019

Katarzyna C ........ ip: 83.20.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie można trafić do lepszej szkoły nauki jazdy w Gorzowie ! Pełen profesjonalizm , anielska cierpliwość do kursanta . Atmosfera na 6+ . Jazdy prowadzone są bez żadnego stresu , w spokoju , i pełnym skupieniu. Gdybym mogła wybrać jeszcze raz bez wątpienie wybrałabym wyższa szkołe nauki jazdy DB . Polecam każdemu kto chce jezdzić jak Schumacher!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Agata S ...k ip: 85.145.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy prezent jaki można dać samemu sobie, to właśnie pozytywna ocena na egzaminie praktycznym. Nie udałoby mi się to jednak, gdyby nie Wyższa Szkoła Jazdy DB! Największy atut tej szkoły, to profesjonalny, zgrany i wyluzowany zespół. Kurs zaczęłam pełna obaw, a całość skończyłam szybko i bez problemów. Prawo jazdy zrobione w niecałe 2 miesiące, dzięki profesjonalnemu podejściu, sympatycznej atmosferze i elastycznemu grafikowi. Podczas jazd panowała miła i luźna atmosfera, dzięki czemu można było czuć się swobodnie i często pojawiał się uśmiech na twarzy, jednakże nie brakowało też chwil powagi, gdy sytuacja tego wymagała. W szczególności chciałabym podziękować mojej instruktorce Karolinie za wsparcie, motywację i przyjemną atmosferę oraz instruktorowi Marcinowi za cierpliwość, stalowe nerwy i poczucie humoru. Wasze cenne rady i wskazówki przydały sie w 100% i przełożyły się na pozytywnie zdany egzamin, za co jeszcze raz serdecznie dzięki! Goraco polecam każdemu tą szkolę nauki jazdy i serdecznie dziękuję całej ekipie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2017

Damian K ..........k ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim zdaniem najlepsza szkoła! Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i do jazdy po jego zdaniu. Doskonała atmosfera panująca w samochodzie. Cena za kurs nie jest wysoka i jest sporo zniżek. Przesympatyczna Pani Iwonka, pracująca w biurze! Teoria i praktyka zdana za pierwszym, więc to mówi samo za siebie. Z całego serca i z czystym sumieniem polecam Panią instruktorkę Małgorzatę Smykę-Drozdowską i jednocześnie dziękuje serdecznie za świetne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2016

Kuba Z .......n ip: 37.47.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem, bezbłędnie. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2016

Paulina .......... ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Konkretne cenne wskazówki.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2015

Maciej G ......i ip: 89.228.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo sprawnie wszystko realizowane, najwyższej klasy instruktorzy i godne polecenia warunki. To wszystko znajduje się w OSK "Kierowca". Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.11.2015

Joanna M ...j ip: 176.221.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Każdemu kto chce sprawnie, szybko i z happy end'em zrobić prawo jazdy, gorąco polecam tę szkołę nauki jazdy. Instruktorzy są bardzo zaangażowani, profesjonalni, skutecznie wyjaśnią każdą sprawiającą trudność kwestię. Poza tym panuje swobodną atmosfera, dzięki czemu z chęcią chodziłam na każdą jazdę. Szczególne podziękowania dla Pana Włodka, który mocno we mnie wierzył i wspierał :-) Prawko zdane za pierwszym razem po nauce w tej szkole!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.08.2015

Paulina D .....k ip: 83.25.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia uważam że to była najlepsza decyzja. Panuje tam serdeczna i miła atmosfera, nauka i jazda z tak wspaniałą kadrą instruktorów to czysta przyjemność, wkładają dużo serca w swoją pracę oraz mają indywidualne podejście do każdego swojego kursanta. Szczególne podziękowania dla Włodzimierza Nowaczyńskiego za przeprowadzenie mnie przez ten kurs, przekazaną wiedzę, dużo dużo cierpliwości gdy popełniałam gafy, wspaniałe poczucie humoru które zawsze mu towarzyszy i wsparcie na egzaminie;). Dziękuje Panu Damianowi Badurze za cenne uwagi oraz za wynik pozytywny na egzaminie wewnętrznym mimo że auto kilka razy zgasło ;), a także naszej Pani Kasi z biura która zawsze służy z pomocą i za życzliwość. Pełen profesjonalizm:) Włodku, panie Damianie, pani Kasiu - DZIĘKUJE :) Paulina Dziubak:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2015

Michał M ........i ip: 78.11.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjechałem do Gorzowa na miesiąc (na wakacje) i w tym czasie postanowiłem zrobić prawo jazdy. Znalazłem Akademię Auto Świat w internecie i uważam, że nie mogłem wybrać lepiej. Cudowna atmosfera, wspaniali instruktorzy, no i oczywiście najwyższej klasy profesjonalizm. Najlepszym podsumowaniem tego, czego nauczyłem się w tej szkole był zdany za pierwszym razem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Panie Włodku i Panie Damianie - jeszcze raz bardzo dziękuję. Polecam. Michał Mroziński

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2015

Kamil P ....a ip: 88.199.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła dla młodej osoby. Instruktorzy są bardzo mili i towarzyscy. W jednym czasie można sympatycznie spędzić czas za kierownicą i uczyć się w tej samej chwili. Szkoła na egzamin państwowy przygotowuje PERFEKCYJNIE, nie mam nic do zarzucenia, jedynie co to mogę z całym sercem szkołę polecić. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2015

Tomasz L ...k ip: 89.228.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Kierowca to bardzo dobra szkoła nauki jazdy,która każdego bardzo dobrze przygotuje do egzaminu na prawo jazdy. Korzystałem tylko z godzin które miały na celu doszkolenie ale po tych paru lekcjach byłem bogatszy o wiedzę która gdzieś tam umknęła...Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak