kat. B B1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2021

Kinga Dudzik

Kinga Dudzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdanie za 1. mówi wszystko o zaangażowaniu i profesjonalizmie instruktora oraz całej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2021

Patrycja Szuciak

Patrycja Szuciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2020

Oliwia Witkowska

Oliwia Witkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli znudziły ci się piesze wyprawy I codzienne z MZK przeprawy I chciałbyś wreszcie być jak Pan I w bryce na dzielni uskuteczniać szpan Nie czekaj na cud i aż do emerytury Pędź czym prędzej do Damiana Badury Najlepsza cena i podejście do człowieka Z nimi kariera w F1 czeka ;) To dzięki ich miłej i rzetelnej załodze Zła się żadnego nie ulękniesz na drodze Przekonaj się sam, że to wszystko nie jest banałem I tak jak ja w wordzie zdaj już za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2020

Grzegorz Woźniczka

Grzegorz Woźniczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drodzy przyszli kursanci, z czystą przyjemnością i pełną odpowiedzialnością pragnę polecić Wam WSJ Damian Badura...pełne profesjonalne podejście ze strony pracowników, Pani Ewa wspaniała kobieta, zawsze podniesie na duchu,czasem nawet przytuli !!!!a jazdy z Panią Agnieszką to czysta przyjemność,wesoła osoba i trochę zwariowana !!!!!to przede wszystkim Ona sprawiła że dzisiaj mam prawo jazdy...WSJ to przede wszystkim wspaniała atmosfera,człowiek czuje się tam ważny i wspierany!Motywacja na najwyższym poziomie! Nawet największe wątpliwości odchodzą po pierwszej godzinie...cudowni ludzie którzy sprawiają że nikt staje się KIMŚ...najwyższy poziom jaki można prezentować...dlatego bardzo ale to bardzo chciałbym podziękować całej ekipie WSJ Damian Badura za przygotowanie mnie do egzaminu i w konsekwencji jego zdanie...oczywiście za pierwszym razem????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Paulina Orzeł

Paulina Orzeł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalnie przygotowali mnie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego - obydwa zdane za pierwszym razem :) Uczęszczanie na wykłady prowadzone przez Panią Gosię było czystą przyjemnością. Wiedza przekazywana w prosty i zrozumiały sposób. Praktyka z Panią Agnieszką przebiegała w miłej atmosferze, dzięki czemu nie stresowałam się jazdą autem. Dodatkowo w sekretariacie pracuje przemiła Pani Ewa, która zawsze wita kursantów uśmiechem. Serdecznie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Jacek Antkowiak

Jacek Antkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony ze wybrałem Wyższą Szkołę Jazdy DB. Jestem pełen zachwytu jaka panowała tam atmosfera. Instruktorzy z wyższej półki, pokazywali mi najmniejsze detale żebym doszedł do perfekcji i zadał egzamin za pierwszym razem, gdyż tak sie stało. Jestem dumny z tego co sie nauczyłem i szczególnie dziękuję wszystkim pracownikom za cierpliwość i wyrozumienie. Jeszcze raz polecam Wyższą Szkołę Jazdy DB. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2020

Katarzyna Kowalewska

Katarzyna Kowalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

JESTEM INSTRUKTOREM WYŻSZEJ SZKOŁY JAZDY PROWADZONEJ PRZEZ DAMIANA BADURE KTÓRY PRZEDE WSZYSTKIM STAWIA NA TO ABY KAŻDY W JEGO ZESPOLE INSTRUKTORÓW BYŁ NAJLEPIEJ WYSZKOLONY CELEM "DB-ŚCIAKÓW"JEST JAK NAJLEPSZE PRZYGOTOWANIE PRZYSZŁYCH KIEROWCÓW DO BEZPIECZNEGO PORUSZANIA SIĘ PO DROGACH

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Dawid Wierzbicki

Dawid Wierzbicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoda jazdy Damiana Badury to coś więcej niż nauka jazdy. To indywidualne podejście do każdego kursanta, przekazania pełnej wiedzy praktycznej i teoretycznej. Damian nie wypuszcza osób niedouczonych lub nieprzygotowanych. Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć to znajdź dowolna szkole jazdy, jeżeli chcesz nauczyć się jeździć dobrze - wybierz Naukę jazdy Damiana Badury. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Kuba Bakalarski

Kuba Bakalarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym kursem na prawo jazdy. W Gorzowie Wielkopolskim nie ma lepszej szkoły i lepiej wykwalifikowanych instruktorów. Sam zrobiłem tam prawo jazdy dobre kilka lat temu i od tego czasu poleciłem swojej dziewczynie a nawet mamie zrobienia prawa jazdy właśnie tam! Podejście instruktorów bardzo indywidualne co skutkuje świetną współpracą w czasie trwania kursu. Współpracą, bo tak nazwałbym ten czas. Nie jest to zwykłe odbębnienie 30 godzin i podejście do egzaminu a raczej wiele świetnych chwil które zostaną wam w pamięci na długo. Jeśli chodzi o naukę jazdy to do tej pory po kilku latach pamiętam słowa instruktora o niektórych manewrach i się do nich stosuję, bo nie uczą tam tylko po to żeby zdać egzamin, ale żeby po prostu być dobrym kierowcą. Żeby nie stwarzać oraz unikać zagrożenia na drodze i umieć zachować się w nietypowych sytuacjach. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Ostap Sorych

Ostap Sorych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Wyższą Szkołe Jazdy DB. Dzięki nauce pod czujnym okiem instruktorów swój egzamin zdałem za pierwszym razem. W szkołe panuje naprawdę sympatyczna atmosfera. Bardzo polecam Wyższą Szkołe Jazdy DB i życzę sukcesów przyszłym kursantom. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Daniel Chojka

Daniel Chojka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Damian zaszczepił we mnie ducha motoryzacji . Kiedyś dla mnie auto to były tylko cztery koła , dziś to nierozłączną część mojego życia .Przy pierwszym spotkaniu z samochodem miałem obawy czy to w ogóle dla mnie , teraz to czysta przyjemność !!!!! Jestem posiadaczem prawka od 10 lat i nigdy nie miałem kolizji na drodze !!!!!! Co cechuje Wyższa Szkołę jadzy ? Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość . Polecam w stu procentach !!!! A z Panem Damianem widzimy się na wiosnę na kat. A . SZEROKOŚĆ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2020

Justyna Janas

Justyna Janas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Świetni instruktorzy, cudowna atmosfera, pełen profesjonalizm. Najlepiej spędzony czas :) Teoria max za pierwszym podejściem. Czekam aktualnie na praktykę ale jestem przekonana że wyjdzie tam samo :) Instruktorzy uczą nie tylko obsługi samochodu i prawidłowej jazdy ale także przekazują rady cenniejsze od złota. Gorąco polecam !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Kamil Błaszkiewicz

Kamil Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

prawko robiłem w 2016r. jestem bardzo zadowolony z kursu instruktorem była Marta i chwilowo w jej zastępstwie Karolina, zostałem tam ciepło przyjęty przez każdego z instruktorów jak i samego Damiana. Super kontakt i komunikatywność oraz przyjacielska atmosfera mimo że byłem z Zielonej Góry????, teoria zdana za pierwszym razem 74/74ptk praktyka również za pierwszym razem. Mega zadowolenie Kamil - Falubaz

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Mateusz Marzec

Mateusz Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy w żadnym stopniu nie był smutnym obowiązkiem do wykonania przed podejściem do egzaminu, to była wręcz atrakcja i przyjemność :) Dowiedziałem się wielu dodatkowych ciekawych informacji, wskazówek które z czasem odebrania prawa jazdy na bieżąco stosuję i mogę uznać za trafione w 100%. Egzamin w żadnym stopniu nie był zaskoczeniem ani nawet trudnością, trasy znałem w małym paluszku. Szczerze polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Igor Kuszersky

Igor Kuszersky
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni kursanci, ciekawe wykłady do teorii, na których się nie nudziłem, polecam każdemu, uważam, że to jedyna szkoła która z każdego zrobi kierowce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Hubert Świętek

Hubert Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna szkoła, pani Ewa z biura super kobieta, Pani Gosia od wykładów również cudowna bardzo dobre podejście nie spodziewałem się że kurs prawa jazdy może byc tak super.!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Mateusz Capiga

Mateusz Capiga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy ktos mnie sie pyta jaka szkole polecam zawsze mowie SZKOLA JAZDY DAMIAN BADURA Pani kasia zajebista***ta instruktorka. Super atmosfera Dzięki tej szkole w ogole nie mialem trudności zeby zdać prawko Zdane oczywiście za 1 razem Przygotowanie do egzaminu w word bylo naprawde na 101%. NIE MA INNEJ LEPSZEJ SZKOLY JAZDY

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2020

Monika Bednarska

Monika Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brakuje słów, by opisać co wczoraj czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu praktycznego:-) zdanego za 1 !!!Moja przygoda z prawem jazdy, choć trudna i z wieloma przeszkodami zakończyła się sukcesem za co bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Katarzyna Kowalewska ???? Jeśli zależy Wam aby nauczyć się dobrze jeździć w świetnej atmosferze polecam cierpliwego i profesjonalnego. Marcin Świderski ????✌️Gdyby nie jego determinacja i wsparcie , które dawał mi w chwilach załamania pewnie dawno bym zrezygnowała z kontynuowania starań o prawo jazdy. Dziękuję za każde dobre słowo, świetne porady, owocną naukę, profesjonalną wiedzę i co najważniejsze - zaangażowanie w każdą godzinę jazdy. Życzę każdemu takiego instruktora :-) Wyższa Szkoła Jazdy DB Damian Badura Gorzów Wlkp. Jesteście NAJLEPSI ❤️ Ps: Dziękuję również naszej kochanej Pani Ewie, za Wielkie wsparcie i serducho ogromne ❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2020

Łukasz Kosiński

Łukasz Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Jak zmieniać stare nawyki jazdy to tylko u Pana Damiana Badury. Jak mnie Gość umiał przygotować do egzaminu to znaczy że jest prawdziwym ekspertem. Szkoła na najwyższym poziomie. Dziękuję.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Wiktoria Hładka

Wiktoria Hładka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Widać, że instruktorzy dają z siebie 101%! Profesjonalne podejście do KAŻDEGO klienta oraz pomoc- dla tych, którzy uczestniczą w kursie od początku i tych, którzy odbywają tylko jazdy doszkalające. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i dalszych jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.06.2020

Bartek Dziduch

Bartek Dziduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetne podejście, wszystko prowadzone profesjonalnie, a przede wszystkim świetna atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2020

Ihor Shvaikov

Ihor Shvaikov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem obywatelem sąsiedzkiej Ukrainy:). Podjąłem decyzje zrobić prawko w Polsce, ponieważ tutaj mieszkam i Polska dla mnie stała się drugim domem. Z polecenia przyjaciela wybrałem Wyższą Szkole Jazdy Damiana Badury:) Usiadłem za kierownice pół roku temu, pierwszy raz .. miałem tyle stresu, dzięki Damianowi opanowałem się. Nie było to proste, ta cała moja wędrówka od początku i do dziś. Mam cechę upierać się i robić po swojemu. Dziękuję Damianowi za lekcje życia, za cierpliwość i miliardną powtarzalność, spokój wobec mnie. Damian jest mistrz i perfekcjonista swojej sprawy, nauczyciel z powołania, dopiero rozumiem jak dużo zrobił, żebym ja czuł się bezpiecznie na drodze. Za ten czas poznałem całą załogę jaka pracuje na nasz(kursantów) sukces, każdy, każda z instruktorów jest uśmiechnięty-a i pomocny-a! Nie mogę też nie wyróżnić Pani Ewę, kobieta która tworzy klimat☺️. Gospodynię biura, gdzie za każdym razem chciało się wracać, w dodatku posiedzieć pogadać i wypić kawę )) Warci najmocniejszego polecenia!!! Będę starał się jeździć tak żeby byliście ze mnie dumni, szanując siebie i innych na drodze! Jeszcze raz wielkie Dzięki za wszystko!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2020

Klaudia Głuchy

Klaudia Głuchy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co możemy powiedzieć o tej szkole jazdy... takich diamentów jest warto szukać, a moje doświadczenie tylko mnie w tym utwierdziło. Sama szkoła była, jest i będzie dużym osiągnięciem właściciela Pana Damiana Badury, ale to by się nie stało, gdyby nie jego CUDOWNI pracownicy, dzięki którym Ja wraz z Wojtkiem staliśmy się długo przez nas oczekiwanymi kierowcami. Z każdym możliwym do rozwiązania problemem mogliśmy się zgłosić do Pani Ewy, której wystarczyła jedynie sekunda. Pani Kasia, PRZECUDOWNA Pani instruktorka. Jazda z tak pełnią radości kobietą (co też było, w pewnym stopniu naszą zasługą) była pełna wrażeń, a co najważniejsze dzięki jej komunikatywności i chęci, dla mnie i Wojtak, każde nowe doświadczenie za kierownicą było dla nas jedynie prostym do rozwiązania zadaniem. Wspomnienia z pierwszych jazd zostaną z nami do końca, a dzięki czemu a raczej komu? - Naszej zawsze uśmiechniętej i pięknej Pani Kasi, na którą wystarczyło spojrzeć, a wszystkie czarne chmurki od razu znikały i ukazywał się cudownie mieniący się promyczek. Pani Gosia pełna entuzjazmu, najlepsza nauczyciela teorii, nie jeden zawodowy nauczyciel mógłby pozazdrościć takiej otwartości, z jaką podchodzi do początkujący kursantów. Każdy chciałby mieć miejsce, do którego mógłby przyjść i z kimś porozmawiać o wszystkim i o niczym, dla nas stała się tym właśnie nasza była już niestety szkoła jazdy, do której przychodzimy z pełnym uśmiecham na twarzy, wiedzą że osoby znajdujące się w niej przyjmą nas z otwartymi ramionami. Można by jeszcze tak przez długi czas się zachwycać, ale najważniejsze jest to że dzięki całej tej atmosferze, która nam towarzyszyła przez ten cały czas oraz wspaniałym osobą, nie baliśmy się wsiąść do samochodu i ZDAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Cóż nie mogę dać innej ocenki niż 10/10, ponieważ inaczej niestety być nie może( i co najważniejsza skłamałabym) i nie jedna szkoła jazdy powinna wziąć przykład z MISTRZÓW!!! Klaudia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.04.2020

Weronika Petryszyn

Weronika Petryszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do klienta. Przemiła kadra wykładowców i instruktorów. Indywidualne podejście do każdej osoby. Pomoc nie tylko z praktycznym poradzieniem sobie z jazdą ale także wsparcie psychiczne. Pozdrawiam serdecznie panią Ewę z biura, której kopniaki i buziaki na szczęście mają moc zdanego egzaminu oraz najukochańszą panią Agnieszkę, nie mogłam trafić na lepszą instruktorkę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Aniela Mikoda

Aniela Mikoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy zdecydowanie godna polecenia. Instruktorzy z pasją wykonują swoją pracę. Spokojne, empatyczne i wyrozumiałe podejście do kursanta skutkuje bezstresową jazdą. Na kursie nie tylko zostałam przygotowana do egzaminu, ale nauczyłam się jeździć. Mając świadomość, że opanowałam jazdę samochodem na egzamin poszłam z optymistycznym nastawieniem, co poskutkowało zaliczeniem go za pierwszym razem. Pani Ewa pracująca w biurze za każdym razem wita uśmiechem, a szef firmy-Pan Damian zawsze służy dobrą radą i motywacją. Z Panią Instruktor Agnieszką jazdy były wesołe, przyjemne, a przede wszystkim wdrażające w życie kierowcy. Egzamin wewnętrzny był przeprowadzony w profesjonalny sposób, mogłam poczuć emocje, które jak się okazało towarzyszyły mi również na państwowym egzaminie. Pracownicy szkoły bardzo wspierają i podbudowywują przed ostatecznym starciem w WORDzie. Po otrzymaniu kartki z wynikiem ”pozytywny” oraz pochwale egzaminatorki mogę z dumą powiedzieć, że jestem absolwentką Wyższej Szkoły Jazdy DB i z całego serca każdemu polecam wybór właśnie tej marki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2018

Piotr Robak

Piotr Robak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie masz prawka wstąp w ich progi. Instruktorzy są jak Bogi. Pożartować z nich se można aż wygonią na plac worda ;) Tam już tylko zdać egzamin I swój plastik śmiało odebrać można :) Najlepsza Szkoła w Mieście! Niesamowita atmosfera, zero problemów z umawianiem na jazdy, dostosować się potrafią się do każdego z osobna, Szybko i Przyjemnie! Serdecznie zachęcam i Polecam :) Naprawdę Warto! Chwile nie do zapomnienia! Oraz warte ich Wspomnienia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2018

Natalia Szymaniak

Natalia Szymaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wykłady prowadzone na najwyższym poziomie, opanowanie i bardzo dobre podejście Pana Damiana pomogło mi opanować jazdę. Word zakończył się sukcesem ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2018

Anja Pestka

Anja Pestka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym ponownie zostala postawiona przed wyborem szkoly nauki jazdy bez watpienia wybralabym ta. Jest to najlepsza szkola nauki jazdy. Szczerze polecam ! Wspaniali, wyrozumiali instruktorzy z ogromna wiedza i pasja . Przecudna atmosfera. Bedzie mi brakowac wspölnych chwil z Wami. Dziekuje za wszystko !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2017

Bartek Witkowski

Bartek Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wszystko zdane za pierwszym, zarówno praktyka jak i teoria, polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2017

Daria Bogucka

Daria Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, mili ludzie, wspaniała atmosfera, najlepsza instruktorka Pani Gosia, bardzo.polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu