+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2024

Teodor Trocki

Teodor Trocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym , polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2024

Angelika Bogacz

Angelika Bogacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę Pana Damiana trafiłam przypadkiem kierując się opiniami, dlatego też sama czuję się zobowiązana potwierdzić poniższe pozytywne komentarze. Indywidualne i profesjonalne podejście kadry oraz instruktora do kursanta od samego początku rozmów. Elastyczność i miła atmosfera, a przede wszystkim ogromna wiedza Pana Damiana i spokój. Potrafi zdziałać cuda, w moim przypadku w krótkim czasie naprawił błędy 12 lat za kółkiem i przygotował do egzaminu kontrolującego, który zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie, czas i trafne uwagi, z których wyciągnęłam wnioski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2024

Anna Malkovych

Anna Malkovych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktora (w szczególności mogę polecić) pana Marcina, bardzo dobrze przekazują wiedzę. Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2024

Karina Romaniuk

Karina Romaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gorzowie! Miła i profesjonalna obsługa oraz instruktorzy. Dziękuje za naukę, polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2023

Ola Dul

Ola Dul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam zaopiekowana pod każdym względem, wszytko było bardzo profesjonalne i na wysokim poziomie, atmosfera przemiła a kontakt z teamem zawsze bez problemu, polecam tą szkolę z całego serca i nie zmieniłabym jej na żadna inną :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2023

Milena Sołtysiak

Milena Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyższa Szkoła Jazdy Damian Badura to najlepsza szkoła w Gorzowie. Zdane bezbłędnie za pierwszym razem. Wszystko to dzięki fachowemu przygotowaniu przez Panią Gosię podczas wykładów teoretycznych oraz nauki jazdy z Panem Damianem. Pani Ewa zawsze służyła pomocą. Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, nie mogłam lepiej wybrać!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2023

Iga Dudkiewicz

Iga Dudkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna i profesjonalna Szkoła Jazdy oferująca porządną i dokładną dawkę wiedzy w zakresie ruchu drogowego. Miła atmosfera sprawiała, że jazdy były czystą przyjemnością. Doskonałe przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy! Zdecydowanie najlepszy wybór

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2023

Michał Maicki

Michał Maicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście obsługi ze szkoły Pana Damiana nareszcie dało mi poczucie bezpieczeństwa i poczucia, że w miłej atmosferze zakończę upragniony kurs. Udało się i całej szkole jazdy serdecznie dziękuje i życzę powodzenia i oczywiście polecenie tej szkoły nauki jazdy jest rzeczą naturalną !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2023

Paulina Dylewska

Paulina Dylewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Kompetentna i miła obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2023

Konrad Maicki

Konrad Maicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyższa Szkoła Jazdy Damian Badura - to najlepszy adres, pod który mógłbym trafić. Miałem ogromne szczęście, że moim instruktorem był Damian, który na każdym etapie nauki w profesjonalny sposób informował mnie czego się uczymy i dlaczego jest to tak ważne. Na szczególną uwagę zasługuje niespotykane zaangażowanie Damiana i ogromny talent i spokój do wyjaśniania rzeczy, które do tej pory sprawiały mi problemy. Jeżeli do tej pory z różnych względów nie udało ci się zrobić prawka to Wyższa Szkoła Jazdy będzie również dla Ciebie najlepszym adresem. Wszyscy instruktorzy są super, miałem dwa razy razy zastępstwo i za każdym razem było super, ale tak czy siak pytaj o Damiana! Serdecznie Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2023

Elena Homa

Elena Homa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole jest przyjazna i spokojna atmosfera. Myślę że tu najlepszy instruktorzy. Zdałam za pierwszym razem i teorię i praktykę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2023

Alicja Zawadzka

Alicja Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursu i kursanta. Pan Damian Badura przygotował mnie perfekcyjnie nie tylko do egzaminu państwowego, ale też do bezpiecznej i mądrej jazdy po drogach w życiu codziennym. Lepiej trafić nie mogłam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2023

Marcin Pajak

Marcin Pajak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i profesjonalna obsługa oraz instruktorzy Jurek ,Kasia , Agnieszka.Serdecznie polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2023

Paulina Fiałek

Paulina Fiałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i profesjonalna obsługa oraz instruktorzy. Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2023

Piotr Włochacz

Piotr Włochacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam. Pełen profesjonalizm.... myślę że jedna z najlepszych szkół w POLSCE!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2023

Wiktoria Teszbir

Wiktoria Teszbir
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkole jazdy!! Pełny profesjonalizm, miła atmosfera. Miałam jazdy z Panem Damianem na kategorie B1 i naprawdę świetnie mnie przygotował, odpowiadał na każde moje pytanie i wszystko tłumaczył. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.01.2023

Olek Oriekhov

Olek Oriekhov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam .!!!! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gorzowie. Super atmosfera. Profesjonalni instryktorzy. Dziękuje za naukę ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.01.2023

Ula Jakobczak

Ula Jakobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, zerowy poziom stresu, instruktorzy jazdy profesjonalni, na najwyzszym poziomie. Najlepsi! serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.12.2022

Богдан Грималюк

Богдан Грималюк
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Закінчив навчання в цій школі водіння! Класне навчання та дуже крутий підхід до кожного курсанта! Велике дякую Пані Госі - було все докладно і зрозуміло! Те саме можу сказати і про практичні заняття! Пані Агнешка і Кася інструктора з великої літери! Навчили всім корисним моментам на практиці ( навіть паркування не склало мені великої праці) Більше 10 років я не міг змусити себе піти вчитися водінню - і ось нарешті я це зробив. І я радий, що мій вибір припав на школу водіння Даміана Бадури! Велике спасибі! ---------------------------------------------- Ukończyłem tę szkołę jazdy! Trening jest super i bardzo fajne podejście do każdego kursanta! Bardzo dziękuję Pani Gosa - wszystko było szczegółowe i jasne! To samo mogę powiedzieć o zajęciach praktycznych! Pani Agnieszka i Kasia to instruktorki z dużej litery! Nauczyli mnie wszystkich przydatnych punktów w praktyce (nawet parkowanie nie było dla mnie zbyt trudne) Przez ponad 10 lat nie mogłem się zmusić do nauki jazdy - a teraz w końcu to zrobiłem. I cieszę się, że mój wybór padł na szkołę jazdy Damiana Badury! Dziękuję Ci bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2022

Anna Ambroziak

Anna Ambroziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Zdałam egzamin za pierwszym podejściem, dzięki instruktorom którzy mają ogrom wiedzy i cierpliwości. Szczegolnie polecam jazdy z Panią Kasią i Agnieszką, które naprawdę mają dobre podejście do kursanta .Obsługa w biurze jest bardzo miła, Pani Ewa zawsze pomocna i uśmiechnięta. Ani razu nie pożałowałam mojego wyboru!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2022

Dominika Matyasik

Dominika Matyasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Trafiłam tu na najlepszych instruktorów z licznych poleceń znajomych. Atmosfera cudowna, Pani Ewa zawsze uśmiechnięta i chętna pomocy a jazdy z Panią Agnieszką i Panem Jurkiem to coś pięknego. Po 30 godzinach jazd czułam się porządnie przygotowana do egzaminu, który zdałam za 2 razem. Zawsze czułam niedosyt po jazdach, ze względu na super atmosferę. POLECAM!!! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2022

Barbara Woźniak

Barbara Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdawałam na prawko 6 lat temu i z czystym sumieniem gorąco polecam szkołę WSJ DAMIAN BADURA. Super Atmosfera i profesjonalni instruktorzy charakteryzujący się duża cierpliwością i świetną wiedza którą umiejętnie przekazują kursantom

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2022

Karolina Ja

Karolina Ja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim polecam Wyzszą Szkołę Jazdy !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2022

Jula Należyta

Jula Należyta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny kurs. Egzamin wewnętrzny zdany za pierwszym razem - świetna prowadząca. Instruktorzy bardzo mili i otwarci. Pani Ewa bardzo uprzejma i pomocna. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2022

Łukasz Szengart

Łukasz Szengart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam WSJ DAMIAN BADURA Szkolenie teoretyczne prowadzone przez Panią Gosię bardzo zrozumiałe i łatwo przyswajalne ???? Szkolenie praktyczne to czysta przyjemność zwłaszcza jazdy z Panią Kasią i Panią Agnieszką Dotatkowo szkolenie autostradowe super sprawa ???? A na dodatek od początku nad wszystkim czuwa wspaniała Pani Ewa Polecam wszystkim w 100 % ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2022

Dariusz Pierzecki

Dariusz Pierzecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktorzy profesjonalni w 100 % w szczególności Pan Marcin i Pan Jerzy, wykłady teoretyczne perfekcyjne dzięki Pani Gosi, Pani Ewa z biura bardzo miła, polecam ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2022

Mateusz Bronisz

Mateusz Bronisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim WSJ. Świetne podejście do kursantów, profesjonalni instruktorzy, którzy świetnie przygotują nawet najbardziej opornych do jazdy i egzaminów państwowych. Wielką zaletą jest duża swobodność w wyborze godzin jazd, co dla uczniów może okazać się kluczowe. !!!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.01.2022

Emanuel Bartoszek

Emanuel Bartoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

supr szkoła

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Jacek Hoffmann

Jacek Hoffmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane bezblednie za pierwszym razem.podziekowania dla Pana Marcina

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2021

Gracjan Sobecki

Gracjan Sobecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Gorzowie jest dużo szkół jazd, ale ta jest wyjątkowa, jazdy miałem z pięcioma instruktorami, Panią Agnieszką, Panem Marcinem, Panem Jurkiem, drugą Panią Agnieszką i z Panią Marleną, wszyscy których wymieniłem odznaczają się nadzwyczajną kompetencją i podejściem do kursanta, przez całe 30 godzin ani razu nie doświadczyłem krzyku i nerwów, kompetentna wiedza przekazywana w sposób spokojny przejrzysty i klarowny. Wszyscy tam są dla siebie jak rodzina, nie wiem jak jest w innych szkołach jazdy ale bardzo się cieszę że wybór padł na Badurę, a no i bym zapomniał o cudownej Pani Ewie, zawsze uśmiechnięta, ciepła kobieta bez której ta szkoła jazdy nie byłaby taka sama... zawsze można szczerze porozmawiać i się ze wszystkim dogadać... nie nadmieniłem jeszcze kilku osób tam pracujących, lecz pamiętajcie wszyscy stamtąd, że moje serce skrywa specjalną szufladeczkę, zarezerwowaną dla Was :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak