kat. B B1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.12.2015

Justyna Justa De

Justyna Justa De
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doszkolenie u Pana Damiana to najlepsze co mogłam zrobić! Uśmiech od ucha do ucha (gdy wciela się w życie jego rady), totalny profesjonalizm i stoicki spokój to tajna broń tego instruktora! Niestety nie było mi dane rozpocząć kursu w tej szkole, w L kierowcy przejeździłam ponad 10 godzin co dało niesamowity efekt - zdane prawko za pierwszym podejściem! Gorąco polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2015

Jacek Jablonski

Jacek Jablonski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż mogę napisać… Proste POLECAM? Za mało! Najlepsza szkoła Gorzowa. Zaczynając od p.Kasi w biurze, która jest ostoją i podporą dla kursantów. Egzaminy z teorii są w jej towarzystwie przyjemnością i formalnością. Pan Roman prowadzący teorię zawsze znalazł jakiś przykład z życia aby takim jak ja żółtodziobom pokazać jak się kończy brak myślenia na drodze oraz to, że te znaki obok drogi to jednak po coś są… Dalej szef p.Damian – rzeczowy, konkretny i zawsze pomocny. Doradzi każdemu, dobrze zanalizuje problem i znajdzie rozwiązanie. Piękniejsza część kadry instruktorskiej czyli p.Mirka dla każdego znajdzie dobre słowo i uśmiech jakich nie ma w innych OSK tylko tu. Najlepsze na koniec, czyli Włodek! Jedyny taki instruktor nauki jazdy. Ileż on zniósł ode mnie, ile przecierpiał. Nie raz przy moich manewrach nóż mu się otwierał pewnie w kieszeni, ale zawsze miło i kulturalnie sugerował co można poprawić. Najlepszym podsumowaniem jego pracy jest dzisiejszy wpis „pozytywny” nad pieczątką egzaminatora. Polecam markę AutoŚwiat. Bezustannie szkoleni instruktorzy, wysokie standardy i dbałość o każdy szczegół to tylko kilka cech tej sieci. OSK Kierowca z Gorzowa jest perłą w tym zestawieniu. Szkoda, że to już koniec i ..... ja chcę jeszcze kilka godzin z Włodkiem!!!!!! To jedyny minus - fajna przygoda się skończyła. Szkoda...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.12.2015

Bartosz Klapczynski

Bartosz Klapczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę podziękować Akademii Auto Świat za super przygotowanie do egzaminu kat. B zakończonego wynikiem pozytywnym. Swoje podziękowanie kieruje pod adresem instruktorów Dawidowi Badurze oraz Włodkowi Nowaczyńskiemu bez których droga do upragnionego dokumentu była by nie możliwa. W szczególności chcę podziękować instruktorowi Panu Włodkowi z którym wspólne spędzone godziny za kółkiem to była czysta przyjemność i relaks ;) z prowadzenia samochodu z magiczną literą L na dachu. Panie Włodku jest Pan świetnym instruktorem. Podziękowania również należą się Kasi z sekretariatu za miłą współpracę. Całej ekipie jeszcze raz dziękuje  i pozdrawiam. POLECAM AKADEMIĘ AUTO ŚWIAT 

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2015

Paweł Włodarczyk

Paweł Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, pracownicy mili i skorzy do pomocy czy zmiany godzin jazdy gdy jest nagły przypadek do tego świetne metody nauczania. Serdecznie polecam nie będziecie żałować

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.11.2015

Aneta Kubyszek

Aneta Kubyszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, a to dzięki najlepszemu instruktorowi Panu Włodkowi Nowaczyńskiemu :) Polecam szkołę każdemu kto w krótkim czasie i miłej atmosferze chce zdobyć praktyczną wiedzę niezbędną do zdania egzaminu praktycznego. Pełen profesjonalizm i super zabawa! :)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.11.2015

Ila Väisänen

Ila Väisänen
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, wszyscy instruktorzy bardzo mili, elastyczne ustalanie godzin jazd. Nauka jazdy z nimi to czysta przyjemność :D zawsze miło i wesoło. Polecam serdecznie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2015

Karolina Szałas

Karolina Szałas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem zadowolona w 100% instruktorzy widac, ze dali z siebie wszystko ,przekazali cala wiedze najlepiej jak potrafili , cieszyli sie ze zdanego egzaminu prawie tak bardzo jak ja :D Widac, ze interesuja sie kusrsantem i przezywaja z nim caly kurs :) Super podejscie , dokladnosc, pelen profesjonalizm , solidnosc i wiele wiele innych pozytywnych okreslen znalabym na temat tej szkoly :) Na "jazdach" z pewnoscia nie bylo nudno ( przede wszystkim z instruktorem Wlodkiem :)) Ta szkola byla i jest strzalem w dziesiatke :) Polecam z calego serca :) REWELACJA !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2015

Marta Bartłomiej Karasiewicz

Marta Bartłomiej Karasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na 6! Wszystkim naprawdę polecam. Tu was wyszkolą tak ze na pewno zdacie za pierwszym razem (Tak ja dzisiaj!) .I pozdrawiam gorąco Panią Kasię, Pana Włodka (mojego instruktora), i Pana Damiana Badurę. POLECAM w 120%.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2015

Adam Kuls

Adam Kuls
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło mi poinformować, że zdałem egzamin na prawo jazdy kat. B. Zapisałem się do OSK Auto Świat Gorzów Wielkopolski, ponieważ słyszałem, że to dobry wybór. W moim przypadku również.Przez kolejnych 30 godzin jeździłem z Panem Włodkiem. Bardzo miły, wesoły instruktor, który potrafi bardzo dobrze przygotować do egzaminu Państwowego. Spokojnie tłumaczył wszelkie kwestie, które powinienem znać. Od samego początku tłumaczył mi wszystko tak, że robiłem duże postępy i nie bałem się siedzieć za kierownicą. Z pewnością polecam instruktora, świetnie mi się trafiło.Egzamin Państwowy praktyczny zdałem za pierwszym razem z wynikiem Pozytywnym. Ogólnie polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.09.2015

Martyna Baraniak

Martyna Baraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sytuacja podbramkowa, wręcz z nożem na gardle, zmusiła mnie do podjęcia dodatkowych kroków związanych z doszkoleniem się, celem zdania egzaminu na prawo jazdy, którego perspektywa początkowo wydawała się być czarna, wręcz nieosiągalna. Do wyjazdu na studia pozostało niespełna półtora tygodnia, a ja, ilekroć wchodziłam do samochodu mojego poprzedniego instruktora, Pana X, modliłam się w myślach o to, aby jak najszybciej odbębnić godzinę, zapomnieć o całym stresie i nie patrzeć na jakiekolwiek auto w zasięgu wzroku. Wtedy, jak to przysłowiowe światełko w tunelu (nie, nie światła pociągowe) pojawili się instruktorzy z Akademii Auto Świat "Kierowca" Damiana Badury. Bez dwóch zdań - był to strzał w dziesiątkę. Wspaniała komunikacja między kursantem, a uczącym, przyjemna atmosfera oraz klarowność i praktyczne rady w technice kierowania pojazdem są cechami wręcz sztandarowymi tejże szkoły. Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami Akademii i nie mogłam narzekać na któregokolwiek z nich. Jako drużyna pracują rewelacyjnie. Ich wiedza jest ogromna, aktualna z perspektywy ciągle zmieniających się przepisów drogowych, a i jako osoby są wręcz nie do zastąpienia. Każdy z nich, choć różny, szczerze chce tylko dobra kursanta, trzyma mocno kciuki za zdających i przeżywa egzamin wraz z zdającym. Niesamowicie ciepli od pierwszego dnia. Auta są w znakomitym stanie - wszelkie mniejsze lub większe problemy są natychmiastowo korygowane. Mogę spokojnie nawet stwierdzić, że w tak bezpiecznych i stabilnych autach nie miałam przyjemności jeździć w mojej wodzącej szkole prawa jazdy. Przekazanie całej wiedzy w sposób bezstresowy sprawiło, że pewniej podeszłam do egzaminu z myślą, aby nie poddawać się - co również mi powtarzał pan Włodek i pani Mirka. Efekt? 74/74 z teorii i zaliczone pierwsze (jedyne) podejście do egzaminu praktycznego z wynikiem pozytywnym. Każdego, czy to doszkalającego się, czy to dopiero szukającego szkoły do nauki jazdy, zachęcam serdecznie do odwiedzenia Akademii Auto Świat "Kierowca", gdyż o zmarnowanym czasie nie można tutaj mówić, a efekty współpracy są bardzo, ale to bardzo owocne. PS Za zaliczenie egzaminu bonusowa fotka pamiątkowa z instruktorami. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2015

Radosław Kała

Radosław Kała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm!!! Sprawnie, bez stresu i z humorem jasna sprawa ;) pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2015

Adrian Linczewski

Adrian Linczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wspominam naukę w Akademia Auto-Świat OSK Kierowca wszystkie egzaminy udało mi się zdać za pierwszym razem dzięki świetnym instruktorom :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2015

Emil Tomkiewicz

Emil Tomkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za 1szym razem,szkoła godna polecenia,spoko instruktorzy,

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2015

Sylwester Tomkiewicz

Sylwester Tomkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam tą szkołę i dobrą technikę szkolenia, wspaniałego szefa pozdrawiam wszystkich pracowników i instruktorów , nowych kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2015

Kamila Głowacka

Kamila Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin za pierwszym razem a to wszystko zawdzięczam instruktorowi Panu Damianowi Badurze :) Widać,że lubi swoją prace. Ze spokojem podchodzi do każdego kursanta i uczy bardzo dobrze. Polecam jak najbardziej ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2015

Alicja Ciołek

Alicja Ciołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Napisanie opinii, że jest to świetna szkoła i polecam w tym wypadku to za mało. To nie tylko szkoła jazdy, to miejsce gdzie spotyka się Instruktorów, którzy po pierwsze i najważniejsze rewelacyjnie nauczą jazdy samochodem, ale po drugie i równie ważne stają się przyjaciółmi, zawsze pomocni, wierzący w sukces Kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2015

Liwia Anna Maleńczak

Liwia Anna Maleńczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza nauka jazdy :) Każdy kto chce profesjonalnej nauki musi trafić właśnie tutaj . ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2015

Piotrek Ławrynowicz

Piotrek Ławrynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera, świetna szkoła każdemu serdecznie polecam, naprawdę warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2015

Anita Psonak

Anita Psonak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona zarówno z części teoretycznej jak i praktycznej, nauczyłam się wszystkiego co najważniejsze, instruktor chwalił kiedy trzeba i ganił też kiedy trzeba, motywował do dalszej pracy a atmosfera była niepowtarzalna ;) ważne dla mnie było też indywidualne podejście do kursanta. pojazdy są zadbane i w 100% sprawne. polecam kurs w tej szkole każdemu kto chce się nauczyć jeździć profesjonalnie a egzamin zdać za 1 :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.03.2015

Hubert Przypis

Hubert Przypis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska. Serdecznie polecam przyszłym kierowcom jak i powracającym za kółko starym wyjadaczom :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2015

Michał Rzepecki

Michał Rzepecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała i fachowa kadra, która z zaangażowaniem podchodzi do szkolenia kursantów i skutecznie przekazuje wiedzę. Bardzo dobra atmosfera, dzięki czemu cały kurs był po prostu przyjemnością. Świetnej jakości, nowoczesne pojazdy i prawo jazdy zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2015

Łukasz Zawadzki

Łukasz Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane za pierwszym razu po doskonałym przeszkoleniu

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2015

Konrad Adamkiewicz

Konrad Adamkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, pełen profesjonalizm, super przygotowanie do egzaminu pod każdym kątem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2015

Karolina Wdowikowska

Karolina Wdowikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę OSK KEROWCA ! Instruktorzy podchodzą indywidualnie do kursanta, z pełnym zaangażowaniem i determinacją :) , pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2015

Julia Kukla

Julia Kukla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek OSK KIEROWCA! Wszystko na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm. Jazdy przebiegają w miłej atmosferze. Korzystałam z godzin dodatkowych, aby doszkolić się przed egzaminem. Jeździłam z panem Damianem Badurą od razu widać, że jest on instruktorem z powołania, zawsze spokojny, zwraca uwagę na popełniane błędy. Potrafi każdego zmotywować. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2015

Aleksandra Dąbrowska

Aleksandra Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK "KIEROWCA" to zdecydowanie szkoła godna polecenia!! Profesjonalne, indywidualne podejście do każdego kursanta. Instruktorzy są wymagający jednak efektem tego jest zdany egzamin. Z chęcią dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Wykazują dużą cierpliwość i opanowanie. Zwracają uwagę na popełniane błędy co zapobiega ich powtarzaniu. Wykłady prowadzone w bardzo miłej atmosferze, polegające na umiejętnym zobrazowaniu teorii a nie tylko na przekazie ustnym. Ośrodek posiada nowoczesne zawsze w pełni sprawne pojazdy, dzięki czemu kursant może czuć się pewnie i w pełni bezpiecznie podczas odbywania swojego kursu. Osobiście bardzo miło wspominam odbycie kursu w OSK "KIEROWCA" i polecam tę szkołę wszystkim osobą, które planują rozpoczęcie nauki, przejście przez nią bezstresowo i zakończenie pozytywnym wynikiem na egzaminie państwowym!!;) Pozdrawiam Aleksandra Dąbrowska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.02.2015

Anna Maluszczak

Anna Maluszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki szkole OSK KIEROWCA P.Damiana Badury , spełniło się moje marzenie.Mogłam w wieku 55l zrobić kurs prawo jazdy w samochodzie z automatyczną skrzynia biegów . Moją instruktorką była P. Marta C Sochacka odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku można z czystym sumieniem powiedzieć ,,instruktorka z powołania'' .Egzamin wewnętrzny przeprowadził sam szef P.Damian Badura osoba bardzo kompetentna , tak jak P. Marta,,instruktor z powołania''Szkoląc mnie szczególny nacisk kładziony był na bezpieczeństwo i przestrzeganie przepisów ,a przy tym udzielane dobre rady tzw. życiowe .Jestem bardzo zadowolona ze trafiłam do tej szkoły kierowców .Polecam !!! Anna M. (egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za czwartym nerwy niestety.)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2015

Marta Leśniewicz

Marta Leśniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK "KIEROWCA" ! Wspaniała i fachowa kadra, która z zaangażowaniem podchodzi do szkolenia kursantów i skutecznie przekazuje wiedzę. Bardzo dobra atmosfera, dzięki czemu cały kurs był po prostu przyjemnością. Świetnej jakości, nowoczesne pojazdy. Instruktorzy podchodzący indywidualnie do swoich kursantów, bardzo motywujący i sprawiający, że egzamin państwowy nie jest niczym strasznym :) Lepiej trafić nie mogłam, polecam szczerze wszystkim, każdy na pewno będzie zadowolony i bez problemów po kursie w tej szkole zda egzamin na prawo jazdy :) Pełen profesjonalizm! Dziękuję za przekazaną wiedzę i serdecznie pozdrawiam moich instruktorów, Marta L. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak